Magasinera barnens leksaker i takt med att de växer

Istället för att sälja eller ge bort barnens leksaker är det smart att magasinera favoritleksakerna. Så kan dina barn en dag ge dem vidare till sina egna barn. Leksaker har ett stort affektionsvärde och det är även miljövänligt att återanvända så mycket som möjligt.

Svenska barn har många leksaker. Men alla leksaker har inte samma värde. Vissa leksaker har ett stort affektionsvärde och dina barn kommer att vilja få ha kvar dem som minne när de själva är vuxna. Dina blivande barnbarn kommer också tycka att det är roligt att få leka med sina föräldrars leksaker. Förutom att även vissa leksaker kan bli samlarobjekt som kan bli riktigt värdefulla. Det enklaste är att magasinera leksaker och andra prylar hos Bigeasy i Stockholm. Big Easy har vare sig bindningstider eller någon startavgift. Du kommer åt deras kameraövervakade lokaler dygnet runt.

Perfekt sätt att få undan leksaker du vill spara men inte ha framme

Idag är det populärt att hyra förråd för att magasinera kläder, leksaker och andra prylar. Det gäller särskilt i större städer som Stockholm. Det är ett enkelt sätt att kunna behålla saker, även om du inte ha så mycket plats. Först och främst är det roligt att bevara leksaker. Leksaker innehåller så många minnen. Vissa leksaker som Lego kan också öka i värde. Men det är också bra ur ett miljöperspektiv. Istället för att slänga leksakerna och köpa nya, så kan andra barn eller kommande generationer använda leksakerna. Fördelarna med att magasinera barnens leksaker är:

  • Leksaker har ett stort affektionsvärde
  • Roligt för barnbarnen att få leka med dem en dag
  • Miljövänligt att återanvända leksaker

Ibland kan det också vara skönt att magasinera prylar för att kunna skjuta upp beslutet på framtiden om vad som ska slängas eller säljas.

Smart att magasinera i Stockholm

Det underlättar väldigt mycket att kunna magasinera saker när du bor i Stockholm, särskilt om du bor i en lägenhet och inte har tillgång till ett förråd. Du kan ha kvar både barnens leksaker, cyklar som barnen kan ärva av varandra och möbler som du verkligen gillar. Det är även bra ur ett klimatperspektiv. I framtiden kommer vi att behöva behålla och återanvända saker än mer. Genom att hyra förråd hos ett företag som Big Easy får du extra förvaringsmöjligheter som storstadsbo.